skip to Main Content
Vuosikokoukset

Suomen CRPS ry:n vuosikokoous pidettiin Helsingissä 22.04.2017   Urban Saunan kokoustiloissa.

Paikalle oli saapunut vain pieni määrä osallistujia, ennemmänkin olisi saanut olla. Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Kai Lehtimäki Isostakyröstä, hallituksen kaksivuotiskaudelle valittiin Paula Karimäki Lahdesta ja yksivuotiskaudelle EilaHautala Alajärveltä, varajäseneksi valittiin Keijo Salho Helsingistä. Kaksivuotiskaudella jatkaa Erika Laatunen Äänekoskelta.

Aluevastaavienkoordinaattorina jatkaa hallituksen ulkopuoolella Sari-Leena JutilaKuopiosta. Katso järjestäytymiskokouksen tehtäväjaot kohdasta yhteystiedot. Uudeksi toiminnantarkastajaksi valittiin Liisa Jutila ja varatoiminnnantarkastajaksi Tarja Mullo.

Huomioitavaa, että esitetty sääntömuutos jolla lisättäisiin hallitukseen enemmän henkilöitä meni läpi ja lähtee nyt Patentti-ja Rekisterihallituksen käsiteltäväksi.

Jäsenmaksu vuodelle 2018 päätettiin pitää edelleen samana eli varsinainenjäsen 15; perhejäsen 10; sekä kannatusjäsen 50;.

Yhdistys tulee panostamaan edelleen hyvin paljon CRPS sairaudesta tiedottamiseen, alueellisiin vertaistukiryhmien toimintaan sekä tukipuhelinpäivystykseen. Yhdistys toivoo myös saavansa lisää yhteistyökumppaneita jotka tuellaan mahdollistaisivat tulevan toiminnan.

Seuraava vuosikokous pidetää ensi keväänä Oulussa.

*********

 

Aluehallintoviraston luvalla pidetty yhdistyksen jatkokokous pidettiin 3.8 Seinäjoella. yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Eila Hautala, hallitukseen valittiin seuraavat Saara Öhman, (varapuheenjohtaja), Erika Laatunen, (sihteeri), Mika Savola, (jäsenrekisterinpitäjä) ja Sari-Leena Jutila varajäsenenä jatkaa hallituksessa. Rahastonhoitajaksi valittiin Sari Riuttanen, hallituksen ulkopuolelta.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Sari Holanti ja varatoiminnantarkastajana jatkaa Merja Piironen.

Nähdään seuraavan kerraan Etelä-Suomessa

 

Vuosikokous Kuopiossa on pidetty ja uusi hallitus on aloittanut työnsä. Myös pieniä sääntömuutoksia saatiin aikaiseksi, mm. valtakirjalla äänestäminen on mahdollista seuraavassa yhdistyksen virallisessa kokouksessa.

Vuosikokouksessa päätettiin äänestyksen jälkeen, että yhdistyksen virallisessa kokouksessa on mahdollista äänestää myös valtakirjalla. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että jäsen voi valtuuttaa valtakirjallaan jonkun kokoukseen osallistuvan jäsenen äänestämään puolestaan.

Seuraava vuosikokous pidetään Seinäjoella ensi vuonna

 

PDF-tiedosto 1.Yhhdistyksen säännöt 2017.pdf (1.7 MB)
Yhdistyksen 2017 hyväksytyt säännöt, muutoksena PRH:n hyväksymä sääntömuutos koskien hallituksen jäsenmäärää
Toimintaa tukemassa
Back To Top